Behandelingen

Gelaatsverzorging

Ons stokpaardje

Bij Miosotis kan je genieten van allerhande gelaatsverzorgingen naar keuze met de producten van Phyto5 en Ageless la cure. Deze producten zijn op natuurlijke basis en hebben een sterke werking die je laten genieten en je met een goed gevoel naar huis laten gaan. Met veel passie en tijd wordt gewerkt aan dat wat je wil bereiken met jouw huid. Ook een behandeling puur gericht op ontspanning kan je hier zeker vinden. Daarnaast is Phyto5 het ideale product voor gevoelige huidjes.

Lichaamsverzorging

Vooral onze rug kan soms wel eens een aangename verzorging gebruiken, daarom kan je bij Miosotis terecht voor peelings die je een zijdezachte huid geven, zuiverende pakkingen en/of een deugddoende schouder-en rugmassage.

Manicure

Onze handen hebben elke dag veel te verduren, dus mogen ze ook eens extra in de watten gelegd worden. Het is mogelijk om een korte of een lange manicurebehandeling te nemen en dat met of zonder een handmaskertje. Het handmaskertje verzorgt en hydrateert de handen extra. Je kan jouw nagels laten lakken met nagellak of uv-gellak om je handen een extraatje te gunnen of tijdens de feestdagen een beetje meer te blinken.

Make-up

Met de make-up van Mineralogie geef ik jouw gelaat een extraatje. De make-up laat je niet enkel stralen, maar verzorgt jouw huid ook en biedt bescherming tegen de zon

Pedicure

Onze voeten verdienen een goede verzorging. Ze brengen ons elke dag waar we willen zijn. Bij Miosotis kan je terecht voor een esthetische voetverzorging, eelt, kalknagels, likdoorns, ...

                                    Individuele productbegeleiding

Met de producten van Phyto5 kan ik voor iedereen individueel een passende crème maken. Eerst wordt jouw huid geanalyseerd en daarna wordt de crème speciaal naar jouw noden gemengd.

Arrangementen

Schoonheidsinstituut

Van het huis - €135

Gespecifieerde gelaatsverzorging
Peeling van rug, schouders en nek
Rug, schouder-en nekmassage
Gellak op handen full color 
Koffie, thee of frisdrank met een knabbeltje


Luxe verjonging - €600

5 gelaatsverzorgingen met energetische drainage gedurende +- 5 weken aan de hand van de 5 Chinese elementen
5 producten voor thuisgebruik:
Reinigingsproduct, Lotion, Crème acide,
Crème Biostimulante, Serum kit.

Zonder drainage = €500


Zuivering - €115

Gespecifieerde gelaatsverzorging

Peeling en kleipakking van rug, schouder en nek

rug, schouder en nekmassage

Koffie, thee of frisdrank met een knabbeltje