Behandelingen

 

 

Gelaatsverzorging

Ons stokpaardje

 

Bij Miosotis kan je genieten van allerhande gelaatsverzorgingen naar keuze met de producten van Phyto5 en Ageless la cure. Deze producten zijn op natuurlijke basis en hebben een sterke werking die je laten genieten en je met een goed gevoel naar huis laten gaan. Met veel passie en tijd wordt gewerkt aan dat wat je wil bereiken met jouw huid. Ook een behandeling puur gericht op ontspanning kan je hier zeker vinden. Daarnaast is Phyto5 het ideale product voor gevoelige huidjes.

 

 

Lichaamsverzorging

 

Vooral onze rug kan soms wel eens een aangename verzorging gebruiken, daarom kan je bij Miosotis terecht voor peelings die je een zijdezachte huid geven en zuiverende pakkingen.

Pedicure

 

Onze voeten verdienen een goede verzorging. Ze brengen ons elke dag waar we willen zijn. Bij Miosotis kan je terecht voor een esthetische voetverzorging, eelt, kalknagels, likdoorns, ...

Manicure

 

Onze handen hebben elke dag veel te verduren, dus mogen ze ook eens extra in de watten gelegd worden. Het is mogelijk om een korte of een lange manicurebehandeling te nemen en dat met of zonder een handmaskertje. Het handmaskertje verzorgt en hydrateert de handen extra. Je kan jouw nagels laten lakken met nagellak of uv-gellak om je handen een extraatje te gunnen of tijdens de feestdagen een beetje meer te blinken.

Maak jouw eigen website met JouwWeb