Over Miosotis

 

Ik ben Nathalie Nijsten en ben zaakvoerster bij Miosotis. Ik starte met Miosotis begin 2016 in Beringen en zet nu mijn zaak verder in Laakdal.

Het is mijn bedoeling om met Miosotis een plek te creëren waar je kan genieten en waar je alle stress van het dagelijkse leven even kan vergeten.
Een plaats waar geen haast is en waar je met natuurlijke producten geheel wordt  verzorgd met als doel, jouw natuurlijke schoonheid extra naar voor te laten treden. Ik zal je met alle gastvrijheid ontvangen, je adviseren en je een onvergetelijke ervaring bieden. 

 

Ik blijf mij ook met veel plezier bijscholen om mijn klanten optimaal te verzorgen en ook zeker te laten genieten van hun welverdiende 'me time' moment.

 

" Leven vanuit je hart is spannend,

maar het wordt er wel een stuk leuker op "

 

Wie ben ik?

 

Ik ben op dit moment 29 jaar jong en ben al zes jaar aan de slag als zelfstandige in bijberoep. Ik heb vele interesses, maar ik hou er vooral van om mensen een goed gevoel te geven. Zowel als schoonheidsspecialiste en esthetisch deskundige als op een artistieke manier. Schoonheid is voor mij veel meer dan het smeren van een crème om er jong uit te blijven zien. Een crème smeren is er voor mij om de eigen schoonheid te ondersteunen op een natuurlijke manier, niet om van ons iemand anders te maken. Schoonheid is ook niet alleen wat we zien maar ook wat we voelen, onze plek vinden op de wereldbol en ook aanvaarden dat elke leeftijd een andere schoonheid met zich mee draagt. Voor mij houdt dat vooral in om mensen te kunnen ontroeren met wie wij zijn, als unieke individuen met allen even belangrijke kwaliteiten.

 

Diploma's

Leraar secundair onderwijs voor de vakken plastische opvoeding en project kunstvakken.

Schoonheidsspecialiste

Esthetisch deskundige

Getuigschriften

Gelish (gellak) en gelish nail-art

Pedicure: Behandeling van schimmelinfecties

Pedicure: Pseudo-ingegroeide nagel

Pedicure: Freestechnieken voor de voetverzorger

Cultuureducator